Bel mij terug

Naam*

Telefoon*

E-mail*

Of klik hier om een offerte aan te vragen.

Onderhoud aan uw AV apparatuur?

service

Met een audiovisuele installatie van J.P Audio Visueel kiest u voor betrouwbare en professionele producten.

Ook na de oplevering helpen wij u graag met bijvoorbeeld ondersteuning & beheer, preventief onderhoud en reparaties. Om de levensduur van uw audiovisuele installatie te verlengen is periodiek onderhoud nodig én u voorkomt hiermee onverwachte storingen. Alleen door periodiek onderhoud kunt u uw AV apparatuur jarenlang betrouwbaar blijven inzetten.

Bij J.P. Audio Visueel BV kunt u er op vertrouwen dat wij dit periodiek onderhoud met gecertificeerde vakmensen uitvoeren. Uw complete installatie wordt door ons nagekeken, schoongemaakt, indien nodig defecten met originele onderdelen vervangen, getest en weer werkend opgeleverd. Wij zijn erkend dealer van de meest gebruikte merken/fabrikanten zodat uw kostbare AV apparatuur bij ons in veilige handen is.

Periodiek Onderhoud bieden wij al aan vanaf € 75,00 ex BTW
Bespaar uzelf de ellende en stress wanneer u geconfronteerd wordt met AV apparatuur wat plots niet goed functioneert of zelfs uitvalt, juist op het moment dat u er gebruik van wilt maken!
 

Heeft u AV apparatuur gekocht bij een andere leverancier en wilt u van het veel te dure onderhoudscontract af? Is uw AV apparatuur tevens dringend aan een grondige onderhoudsbeurt toe?
Wij helpen u graag met onze diensten!

 

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem vandaag nog contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel ons op 0255-521680 of stuur ons een email als u vragen hebt over Periodiek Onderhoud en wat wij voor u kunnen betekenen.

Print