Bel mij terug

Naam*

Telefoon*

E-mail*

Of klik hier om een offerte aan te vragen.

Verkoop en installatie

Vergaderruimten en boardrooms, meeting- en congreszalen, hotelkamers, ontvangstruimten, aula’s en auditoriums, wachtruimtes, restaurants, parkeergarages enzovoorts, het zijn allen locaties waar gebruik van audiovisuele middelen wordt toegepast.

Als merkonafhankelijke dealer kunnen wij u verschillende technische oplossingen aanbieden zodat u zeker kunt zijn van een juiste aankoop die in overeenstemming is met uw wensen en behoeften. ‘Uiteindelijk wil niemand iets kopen maar wil men wel goed geholpen worden’ is een bekende uitspraak. Ons karakter sluit hierop aan, ons doel is om u en uw organisatie goed te helpen!

Met onze ruime ervaring, kennis van zaken en technische gediplomeerde vakmensen zijn wij u graag van dienst bij de realisering van uw aankoop, levering en/of vaste installatie van AV- en lichtapparatuur. Samen met u bespreken wij uw ideeën en wensen welke we vervolgens uitwerken tot een technische realisatie wat binnen uw budget past. Wist u trouwens dat we vaak ruim 20% goedkoper zijn met onze aanbiedingen dan andere leveranciers?

Kiest u voor J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV dan kiest u voor een sterke en langdurige samenwerking. Onze dienstverlening is zo sterk als beton, u bent voor ons het belangrijkste! Hoe beter u ons leert kennen des te duidelijker u ziet dat wij een gewaardeerd verlengstuk zijn van uw organisatie.
Al onze technische vakmensen zijn gecertificeerd en gediplomeerd en zij volgen ieder jaar de benodigde opleidingen/cursussen bij fabrikanten en distributeurs om de nieuwe ontwikkelingen in de techniek te volgen.

Customer care
Waarin wij u ook blijvend zullen verrassen is onze uitstekende en zeer gewaardeerde customer care service welke van onschatbare waarde is voor een jarenlang plezier van uw aanschaf. Onze service stopt niet bij het afleveren van de goederen!

Wilt u goed geholpen worden dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend informatief gesprek, klikt u dan hier

J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV is professioneel én erkend dealer van de belangrijkste en gerenommeerde pro audiovisuele merken waaronder Crestron, Extron, Bose, Samsung, Philips, Control4, KNX, Panasonic, Sennheiser, Shure, Procab, Kramer, Atlona, Yamaha, Electrovoice, Polycom, Neets, Audipack, Barco enzovoorts.