Bel mij terug

Naam*

Telefoon*

E-mail*

Of klik hier om een offerte aan te vragen.

Lichtgewicht podiumdelen

Wij hebben voor uw gemak ook het podium opnieuw uitgevonden.

podium-def-1

 

Het op- en afbouwen van een podium is een tijdrovende en vooral zware klus. Maar dat is met onze podiumdelen verleden tijd.

Onze podiumdelen worden ook gemaakt van het duurzame materiaal vlas, net als bij de banqueting tafels. Door de unieke constructie zijn de podiumdelen niet alleen 50% lichter dan conventionele podiumdelen maar ook minstens zo sterk. En heel makkelijk te plaatsen, verwijderen en op te ruimen.

De podiumdelen hebben een vaste afmeting van 75 x 150 cm. Door de ingenieuze manier waarop de delen aan elkaar bevestigt worden is het mogelijk om een podium in vrijwel elke afmeting te maken.

Met het speciaal ontwikkelde onderstel in de vorm van uitklapbare poten verdwijnen deze na het inklappen in de uitsparingen. Zo blijft een volledig vlak en stapelbaar podiumdeel over. Ruimtebesparend dus! De podiumdelen zijn leverbaar in verschillende hoogtes maar ook met verstelbare poten.

podium_totaal

Sterk genoeg om op te springen. Stroef genoeg om veilig op te landen.

De gepatenteerde sandwichconstructie die onze tafels zo sterk en licht maakt vormt de basis voor het ontwerp van deze podiumdelen. Zo ontstaat een podium wat oersterk is maar toch licht blijft: 1 podiumdeel weegt slechts 16 kg. De speciaal ontwikkelde inklapbare poten van aluminium dragen daar aan bij. De finish van het podium is een toplaag die een bijzonder stroef, slijtvast en vuilafstotend karakter heeft.

Onze podiumdelen zijn flexibel in elke zin van het woord, licht, variabele hoogte, oersterk!

 

Heeft u interesse in een demo van deze podiumdelen en wilt u meer informatie?  Laat ons weten wanneer het u schikt en dan komen we graag vrijblijvend bij u langs. Bel 0255-521680 of email ons voor een afspraak!

J.P. Audio Visueel BV is erkend dealer van Triple E.