Bel mij terug

Naam*

Telefoon*

E-mail*

Of klik hier om een offerte aan te vragen.

Lichtgewicht banqueting tafels

triplee-tafel-perspectief-e1464608778215

De eerste échte duurzame tafel voor de hotel- en conferentiebranche

 

10 kg lichter, 1001 kleuren en finishes, 43 verschillende soorten en maten!

 

In de hotel- en conferentiebranche worden ruimtes meerdere keren per dag omgebouwd van vergaderlocatie tot conferentiezaal, van dinerzaal tot dansvloer en van theateropstelling tot U-vorm opstelling. En elke keer betekent dit dat uw medewerkers de banqueting tafels tillen, schuiven, inklappen, uitklappen en draaien. Dit kost veel tijd, energie en moeite. En dat ombouwen is mensenwerk. Zwaar mensenwerk. Wij wilden dat werk lichter maken.

Daarom zijn deze tafels ontworpen van het duurzame materiaal vlas. Door de unieke constructie zijn Triple E tafels niet alleen de helft lichter dan andere inklaptafels maar ook minstens zo sterk. Hoe prettig voor uw personeel om minder zwaar te tillen! Bovendien zijn dit de enige tafels die binnen de NIOSH-norm van de arbeidsinspectie blijven, met andere woorden, dit zijn de enige tafels die één persoon mag tillen en verplaatsen.

 

schoor-tafel

Snel ombouwen door 1 persoon

Sommige elementen van deze inklapbare tafel zijn onzichtbare meesterwerkjes zoals het inklapmechanisme. Blindelings te vinden en heel eenvoudig door 1 persoon te bedienen, zonder gevaar dat vingers tussen de poten komen. De schoor is zo hoog mogelijk weggewerkt om beschadigingen aan stoelen te voorkomen. En eenmaal uitgeklapt staan de tafels als een huis.

 

 

 

 

Minder wasgoed. En dat is goed

Vaak worden banqueting tafels gedekt met tafellinnen. Soms omdat de gelegenheid daarom vraagt, maar vaker om een andere reden: door het tafellaken zie je de tafel niet. Onze inklaptafels zijn door hun oogstrelende en slijtvaste toplaag ook zonder tafellinnen te gebruiken. Dat scheelt niet alleen heel veel wasgoed, maar ook heel veel werk bij het plaatsen en weghalen van de tafel. U bespaart enorm veel geld!

 

triplee-tafels-stapelVolledig vlak stapelbaar

Als de tafel wordt ingeklapt verdwijnen de poten in het tafelblad. Daardoor ontstaat een zeer goed stapelbaar product én worden krassen op de toplaag vermeden!

 

 

 

Krasvast met een groot aanpassingsvermogen door de slimme toplaag

Om de tafel niet alleen krasvast te maken maar ook eenvoudig aan te passen aan uw wensen hebben we gekozen voor een hogedruk laminaat. Dit is leverbaar in eindeloos veel patronen, kleuren en finishes. Van klassieke finishes als donker eiken of beuken tot matgeel of legerprint. Alles is mogelijk. Kijk hier voor een kleine opsomming van kleuren en maatvoeringen.

vooraanzicht-tafel-met-frontpaneelComfortabel zitten is meer dan ergonomisch zitten.

De functie van het optionele frontpaneel is om de benen aan het zicht te onttrekken voor degene die tegenover zit. Met name in een U-opstelling geeft het optionele frontpaneel een meer afgeschermd en comfortabeler gevoel. De bevestiging van dit frontpaneel is heel eenvoudig en rechtopstaand te doen. Net als het weghalen ervan.

 

 

 

triplee-vlasVlas: recyclebaar, biologisch afbreekbaar en composteerbaar.

De meeste inklapbare tafels worden gemaakt van hout. En hout is zwaar en niet zo duurzaam. Wij zijn op zoek gegaan naar de grondstof met de kleinste ecologische footprint. En dat bleek vlas te zijn: een gewas dat al eeuwen lang wordt geteeld om bijvoorbeeld linnen te maken. Het is een 100% hernieuwbare grondstof die 100% recyclebaar, biologisch afbreekbaar en composteerbaar is.

 

tafel-75-x-150In maar liefst 43 verschillende vormen en maten.

De basis van onze tafels is een monocoque sandwichconstructie. Deze is leverbaar in maar liefst 43 verschillende vormen en maten: rechthoekig, vierkant, rond, halfrond of kwartrond. Klik hier voor de maten en kleuren.

 

 

 

 

 

Te personaliseren met uw logo of artwork

Met lasertechnologie is het mogelijk om uw tafels nog verder te personaliseren. Zo kan bijvoorbeeld uw logo in de tafel of het frontpaneel worden gelaserd en in vele kleuren worden afgewerkt. Zo dragen onze tafels niet alleen bij aan uw duurzaamheidsimago maar ook aan uw merk.

 

 

 

+ Goed voor de natuur

Gebruik van duurzame materialen en grondstoffen zoals vlas
Lange levensduur: zelfs bij intensief gebruik gaan onze tafels wel 10 jaar mee
Volledig recyclebaar
Velenging van de levensduur door de mogelijkheid tot refurbishing
Door de mooie afwerking ook goed te gebruiken zonder tafellinnen – dus minder wasgoed

+ Goed voor de mens

Laagste tilgewicht in zijn klasse voor minimalisering van lichamelijke klachten
De enige tafel die binnen de NIOSH-norm voor maximaal tilgewicht valt
Volledig geproduceerd in Nederland
Ergonomisch ontwerp met ideale zithoogte

+ Goed voor de portemonnee

Lange levensduur en 5 jaar garantie
Mogelijkheid tot refurbishing voor verlenging van levensduur
Minder ziekteverzuim en lichamelijke klachten
Draagt bij aan uw duurzaamheidsimago
Snellere opbouw en ombouw van zalen: grotere beschikbaarheid
Opbouw en ombouw kan met minder mensen – en minder sterke mensen

 

Heeft u interesse in een demo van deze banquetingtafel en wilt u meer informatie?  Laat ons weten wanneer het u schikt en dan komen we graag vrijblijvend bij u langs. Bel 0255-521680 of email ons voor een afspraak!

J.P. Audio Visueel BV is erkend dealer van Triple E.