Bel mij terug

Naam*

Telefoon*

E-mail*

Of klik hier om een offerte aan te vragen.

Portfolio

J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV is bijzonder dankbaar voor de vele mooie installatie opdrachten die we mochten uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Onze dank gaat naar hen uit voor het vertrouwen in ons bedrijf.

Wij tonen u graag een paar voorbeelden van onze tevreden opdrachtgevers.

 

 

The College Hotel Amsterdam


Het voormalige restaurant van het hotel is na een grondige verbouwing omgetoverd tot een schitterende meetingzaal met de naam Rembrandt Ballroom. In deze mooie zaal mochten wij een uitgebreide AV installatie realiseren met projectie, draadloze zendermicrofoons, speakers, verlichting en internet. Omdat de zaal op verschillende manieren kan worden ingezet is er gekozen voor een dubbel projectiesysteem. Het gehele AV systeem inclusief de prachtige kroonluchters en LED verlichting wordt bedient via een luxe touchscreen bedieningspaneel. Vanaf ons kantoor kunnen we de installatie monitoren en aansturen als er een hulpvraag is.
Met de duidelijk weergegeven iconen op het touchscreen bedieningspaneel kan men snel en zonder moeite de juiste presets kiezen om het systeem te gebruiken.
Een mooie installatie waar we bijzonder trots op zijn.

 

Andaz Amsterdam Hotel

Andaz hotel
Meerdere AV oplossingen mochten wij installeren in de zalen van dit prachtige en designvolle hotel. Projectie, geluid, remotebediening, touchscreen bedieningspanelen enzovoorts. Wij zijn trots dat we dit 5 sterren hotel mogen voorzien van onze diensten!

 

Parkplaza Utrecht hotel

parkplaza-utrecht
In de 3 grotere meeting zalen is er door ons een gebruiksvriendelijk projectiesysteem gerealiseerd. Elke zaal is voorzien van een projector aan het plafond, bedieningspaneel en elektrisch projectiescherm. Met slechts één druk op de knop is het projectiesysteem ingeschakeld.

 

Student Hotel

student-hotel
Op verschillende locaties in Nederland van het Student Hotel worden duizenden halogeen lampen omgewisseld voor de LED variant. Energiebesparing ruim 60%, milieubewust en onderhoudsvrij, dat zijn de trefwoorden voor deze mooie opdracht.

 

Landgoed Duin & Kruidberg

Duin en kruidberg
In de 4 prachtig verbouwde meetingzalen mocht J.P. Audio Visueel een luxe AV installatie plaatsen. Projectie-, geluid- en lichtapparatuur zijn allen te bedienen met de Extron bedieningspanelen waarbij het koppelen van de zalen mogelijk is. Een mooie opdracht waar we uiteraard bijzonder dankbaar voor zijn.

 

Hotel Velsen

In iedere kamer (21 stuks) van dit hotel hebben wij 32″ hotel TV’s mogen installeren welke zijn aangesloten op het bestaande netwerk.

 

Best Western Rotterdam Airport Hotel

Regardz Rotterdam
Dit hotel mogen wij voorzien van onze expertise in LED verlichting. Kamer-, gang-, keuken- en lobbyverlichting wordt gefaseerd van LED verlichting voorzien. De enorme energiebesparing die het hotel hiermee realiseert is groot én het hotel voldoet ook nog aan de Green Key normen. Bovendien is het hotel een voorbeeld van verantwoord en duurzaam ondernemen!

 

Pulitzer Hotel Amsterdam

Pulitzer-Exterior
J.P. Audio Visueel mocht een prachtige installatieopdracht uitvoeren voor het Pulitzer Hotel Amsterdam. In de Tuinzaal is een nieuw Bose geluidssysteem, draadloze microfoons, een flinke Panasonic projector en een scherm van 4.5 x 3 geïnstalleerd. Het gehele AV systeem inclusief de aanwezige zaalverlichting wordt centraal aangestuurd via een luxe touchscreen bedieningspaneel.
En…dit alles binnen 3 weken na aanvraag! J.P. Audio Visueel B.V. levert kwaliteit, effectief en snel.

 

Forteiland IJmuiden

forteiland2
Deze waanzinnig avontuurlijke locatie is echt bijzonder te noemen. Midden in het Noordzeekanaal ligt dit forteiland met haar lange geschiedenis. Als vergader- en evenementenlocatie hebben wij als vaste partner vele assistentie mogen verlenen met onze technici en AV apparatuur. Inmiddels hebben we verschillende vaste AV installaties mogen realiseren in de vele zalen die deze locatie kent. Wij zijn Rick voor zijn loyaliteit en vertrouwen in ons bedrijf bijzonder dankbaar.

 

Holiday Inn Seaport Beach IJmuiden

Holiday Inn IJmuiden
In de 2 grote meetingzalen van dit mooie hotel hebben wij LED verlichting mogen installeren waarmee verschillende kleursettingen gerealiseerd kunnen worden. Deze extra verlichting geeft een prachtige sfeer aan deze bijzondere mooie vergader- en meetingzalen.

 

Bouw en Infrapark Harderwijk

Met dankbaarheid mocht J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV inmiddels de 15e opdracht voor vaste installatie uitvoeren bij Bouw & Infra Park Harderwijk. Projectie en schermen, (microfoon)geluid, draadloos presenteren, bedieningsgemak… zomaar wat kernwoorden van de wensen van deze trouwe klant. Deze prachtige locatie biedt vele mogelijkheden voor vergaderingen en bijeenkomsten. Voorzien van de nieuwste snufjes op AV gebied wordt het gemak van vergaderen vergroot.

 

Crowne Plaza Schiphol

crowne-plaza-hoofddorp-2532413809-4x3
In de vele zalen van dit hotel zijn door ons LED projectoren en projectieschermen geplaatst. De LED projectoren zijn bijzonder energiezuinig en dragen bij aan een verantwoorde en duurzame investering.

 

Gemeente Velsen

Gemeente velsen
Bijzonder blij en trots zijn we met deze trouwe opdrachtgever. Inmiddels hebben we in het Gemeentehuis veel AV apparatuur en IT oplossingen mogen installeren en voorzien wij hen van wekelijkse ondersteuning tijdens de raadsvergaderingen.

 

Dutch Design Hotel Artemis Amsterdam

Artemis-2
Voor haar jarenlange klant Dutch Design Hotel Artemis verzorgde J.P. Audio Visueel de totale AV-installatie van de Rietveldzalen.
De AV installatie is zodanig uitgevoerd dat het een ‘open’ systeem is zodat bij extra uitvraag van apparatuur het probleemloos kan worden aangesloten. Zodoende kan het hotel haar zakelijke gasten te allen tijde voorzien van de benodigde AV apparatuur wat bijzonder gewaardeerd wordt.
Deze installatie stelt de zakelijke gast van het hotel in staat gebruik te maken van de huidige AV wat extra inhuur beperkt. Mocht er toch extra AV nodig zijn, is alles zo geïnstalleerd dat dit gemakkelijk aangesloten kan worden op de huidige systemen.

 

Hilton Antwerpen

Hilton Antwerpen

In dit prachtige hotel mochten wij verschillende meetingzalen voorzien van een complete AV installatie. Met meerdere aansluitpunten per zaal voor geluid en beeld zijn deze zalen multifunctioneel inzetbaar. Met de inbouw van projectoren en schermen ziet alles er bijzonder designvol uit. In de Ballroom is de complete lichtinstallatie door ons geplaatst. De gehele installatie is op verzoek van Hilton in 2 fases gerealiseerd. Heel bijzonder, blij en trots zijn we dat wij deze opdrachten van het Hilton mochten ontvangen.

 

Mogen wij u verwelkomen als nieuwe opdrachtgever?

vraagteken
Bent u ook op zoek naar een voordelige prijs om nieuwe apparatuur aan te kopen en wilt u dit wellicht ook laten installeren? Bent u op zoek naar een vaste AV installatie in uw locatie? Mogen wij u dan helpen met uw wensen?
U zult verbaasd staan over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en de scherpe tarieven die wij daarvoor rekenen!
Wist u dat we trouwens ruim 20% goedkoper zijn dan andere aanbieders?

Bel ons op 0255-521680 of stuur een email naar benjamin@jpav.nl.

Print