Bel mij terug

Naam*

Telefoon*

E-mail*

Of klik hier om een offerte aan te vragen.

Lichtgewicht stoelen

Om het plaatje compleet te maken……….. Is het geen plaatje?

Te vaak zagen we dat onze afnemers onze lichtgewicht tafels combineerden met zware en onhandige stoelen. Daarom hebben we onze eigen lijn stoelen ontwikkeld, speciaal voor de hotel- en conferentiebranche.

 

Dit is Anna

Anna

Anna is de favoriet van onze klanten. Ze is verkrijgbaar in verschillende stoffen en bijzonder lichtvoetig. Door een slimme manier van koppelen is het mogelijk de stoelen in verschillende radiussen te plaatsen. Anna is verkrijgbaar met en zonder armleuningen en weegt slechts 4,5 kilogram.

 

Dit is Emma

Emma

Emma is een zeer comfortabele stoel, verkrijgbaar in verschillende kleuren en weegt slechts 5 kilogram. De armleuningen zorgen voor het beste zitcomfort.

 

Dit is Julia

triplee_stoel1

Julia is de designtopper uit de collectie. Een zeer comfortabele en stevige stoel met een draadframe van chrome. Door de slimme handgreep is de stoel erg makkelijk op te pakken. Standaard is de stoel onbekleed, maar ook gestoffeerd te verkrijgen. En Julia is (onbekleed) stapelbaar tot maar liefst 45 stuks!

 

Dit is Alma

triplee_stoel_zwart

Alma is lijkt een beetje op Emma en heeft bovendien geen armleuningen. Dit maakt de stoel iets gemakkelijker te combineren met tafels van verschillende hoogtes. Vanzelfsprekend is deze stoel iets lichter en weegt slecht 4,5 kilogram.

 

Heeft u interesse in een demo van deze lichtgewicht stoelen en wilt u meer informatie?  Laat ons weten wanneer het u schikt en dan komen we graag vrijblijvend bij u langs. Bel 0255-521680 of email ons voor een afspraak!

J.P. Audio Visueel BV is erkend dealer van Triple E.