Bel mij terug

Naam*

Telefoon*

E-mail*

Of klik hier om een offerte aan te vragen.

Unieke daglichtervaring!

lumick-standaard-led-systeemplafond-nbc-congrescentrum-1

Het is bekend dat licht van grote invloed is op zowel de mentale als de fysieke gezondheid. Voldoende licht is essentieel voor onze stemming, concentratie en functioneren.

J.P. Audio Visueel BV is dealer van deze Nederlandse fabrikant. Lumick produceert en levert ultradunne LED panelen die een unieke daglichtbeleving geven, het is alsof u door een venster naar buiten kijkt. Deze panelen zijn op elk systeemplafond te monteren. De decoratieve en super energie zuinige verlichting is leverbaar met elk gewenste afbeelding. De speciale LED verlichting bootst koel daglicht na en creëert zo een unieke beleving. De producten van Lumick zijn buitengewoon fraai, sfeervol en decoratief.

spieringshoek

Daglichtoplossing
Deze producten bieden de ideale oplossing voor een tekort aan daglicht bij bedrijven en instellingen en dragen zo bij aan een gezonde werkomgeving. Bovendien geven de LED panelen onbeperkte mogelijkheden om een uitzonderlijke ambiance te realiseren.

De LED panelen van Lumick zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen en het energieverbruik is minimaal (slechts 10W per uur).
De door u gewenste foto’s/afbeeldingen worden geprint op een plaat. Deze platen kunt u wanneer gewenst zelf wisselen, aanpassen, in thema’s verwerken enzovoorts om de achtergrond te veranderen. Daarom zijn deze Lumick panelen vele malen efficiënter en van een hogere kwaliteit dan de plakfolie modellen.

Heeft u belangstelling voor een demo dan komen we graag bij u langs om u te informeren over deze prachtige daglichtoplossingen en producten van Lumick.
Neem dan nu contact met ons op via email of bel 0255-521680.

 

Op de onderstaande foto’s ziet u wat toepassingen en mogelijkheden van deze daglichtoplossingen.

lumick-apotheek-groen-wolkenplafond backoffice-catharina-ziekenhuis-eindhoven-2 glas-in-lood lumick-apotheek-groen spieringshoek-2

apotheek-groen-centrale-hal-balie di-drogisterij-brussel-1 eye-media-televison-vergaderzaal-3 lumick-standaard-led-systeemplafond-nbc-congrescentrum-1 lumick-standaard-led-systeemplafond-nbc-congrescentrum-2 lumick-standaard-led-systeemplafonds-starline-pools-3 slaz-3

lumick-care-spaarne-ziekenhuis

Print