Bel mij terug

Naam*

Telefoon*

E-mail*

Of klik hier om een offerte aan te vragen.

Gratis proefopstelling LED producten

Bent u voornemens om uw verlichting te vervangen voor een LED variant? Mogen wij u dan van dienst zijn?

Met onze gratis proefopstelling kunt u vrijblijvend kennismaken met onze LED producten om te ervaren welke toepassing hiervan het gewenste resultaat geeft.

Hoe zijn wij u van dienst?

  • Samen met de fabrikant komen wij vrijblijvend bij u langs om de verduurzaming van uw verlichting uitvoerig te bespreken en te inventariseren. In navolging van dit gesprek plaatsen wij vervolgens wat LED verlichting welke u gratis en voor een lange periode mag proberen en testen.
  • Ervaar direct zelf wat LED verlichting voor uw ruimtes kan betekenen zonder kosten te maken!!
  • Wij maken tevens een berekening voor u waarop inzichtelijk wordt wat de besparing zal zijn op uw energie- en onderhoudskosten én wanneer uw investering van LED verlichting is terugverdient.
  • Met deze unieke dienstverlening bestaat er geen betere manier om u te voorzien van de juiste informatie waarop u wel geïnformeerd uw beslissingen kunt maken.
  • U bespaart uzelf en uw medewerkers erg veel tijd en geld in uw zoektocht naar de juiste LED lampen, type armaturen, waar te koop, welke websites en hun toeleveranciers…

Wij komen juist naar u toe en adviseren u graag. U ontvangt van ons een turn-key aanbieding waarbij u zelfs kunt kiezen tussen kopen of leasen van de LED verlichting!

Heeft u interesse in deze aanbieding neem dan nu contact met ons op via email of bel 0255-521680.